Sprekers van afgelopen jaren

Onze sprekers komen rechtstreeks uit het bedrijfsleven en hebben een goede en frisse kijk op diverse onderwerpen. Ze helpen graag om studenten iets bij te brengen over hun vak.

2017

Wibo van Hekken

Directievoorzitter Rabobank Breda

Een man met ervaring bij verschillende banken met als resultaat: directeur bij de Rabobank Breda. Hij heeft veel ondernemers vanaf de start van hun onderneming zien groeien en heeft hierdoor genoeg te vertellen over de kneepjes van het vak, maar ook de valkuilen van het ondernemen.

Bart Wouters

Breda Jazz Festival

Als we gaan kijken naar mooie initiatieven in de binnenstad van Breda komen we al snel uit op het Jazz Festival. Bart Wouters zorgt er al 4 jaar voor dat de binnenstad helemaal op zijn kop staat vanaf hemelvaart. Ooit afgevraagd wat er nou allemaal bij de organisatie komt kijken? Bart kent alle ins en outs!

Mark Snoeren

Account Executive bij LinkedIn

Voor het aanleveren van de juiste kandidaat op een specifieke vacature is veel kennis van het personeelsproces binnen een onderneming nodig. Mark Snoeren als senior sourcing consultant bij Brunel weet dit als de beste en deelt zijn kennis graag.

Christian Beek

Manager, Industry Relations bij NHTV

2016

Mental Theo

Nabuurs Music Holding BV

Hij is bekend van het maken van muziek en als presentator bij TMF. Een idool voor sommige in de entertainment industrie en heeft de meeste feesten en festivals in Nederland al wel gehad. Mental Theo kan veel vertellen over het leven ‘backstage’ en wat daar allemaal bij komt kijken.

Jan Saan

CTO bij CM.com

Begonnen naast de ingang van een club om telefoonnummers te verkrijgen voor reclame doeleinde, en nu marktleider op het gebied van mobile messaging. Het inspirerende verhaal van Jan Saan (CTO bij CM) over hoe telemarketing de entertainment industrie heeft veranderd.

Niel van Hoff

Tribe Company

Elle Brekelmans

G3 Presents

Nooit begrepen hoe er zo veel verschillende accommodaties op een festival terrein zo snel kunnen worden geleverd/opgezet? Elle Brekelmans als international sales manager bij G3 Presents weet hier alles van af. G3 verzorgt de volledige accommodatie op festivals als bijvoorbeeld Defqon 1.
Terug naar de vorige pagina