https://www.youtube.com/watch?v=1Q9PnZWlALo

Wij werken graag samen

Informatie over het Pre Jazz feest.

Algemene informatie

Al 28 jaar is Pre Jazz hét studentenfeest in Breda. Studenten komen van heinde en verre om te genieten van een aantal top dj’s, een live coverband en een fantastische sfeer.

Waar & Wanneer

Pre Jazz vindt op 9 mei 2017 plaats in de Mezz, het poppodium van Breda. Je kan hier betalen met pinpas en er is een garderobe.

Voor & Door Wie

Al 28 jaar wordt het Pre Jazz feest georganiseerd voor en door studenten. Daarnaast organiseren we jaarlijks het ‘Pre-Pre Jazz’ en ‘Pre Jazz University’.

Tickets

Tof dat je onderdeel bent van een geweldig feest!

Tickets

Contact opnemen

Stuur ons gerust een berichtje op Facebook Pre Jazz of bereik ons via het contactformulier.

U kunt ons bereiken via ons contactformulier. Wanneer het een dringen kwestie is, kunt u contact opnemen met de huidige voorzitter; Joppe Snijder
+31 6 39 13 55 33

Samenwerken als bedrijf

Het Pre Jazz wordt mogelijk gemaakt door fantastische partners. Wilt u ook partner worden of op een andere manier samenwerken?

Neem contact op

Informatie over Pre Jazz University.

Algemene informatie

Pre Jazz University staat met haar drie jaar bestaansrecht nog in de kinderschoenen. Dit betekent echter niet dat dit evenement niet in de puntjes is verzorgd. Bekende ondernemers vertellen hun verhaal aan ruim 200 studenten. Ze zullen spreken over hun successen, maar ook over de valkuilen waar ze onderweg kennis mee hebben gemaakt tijdens hun weg naar succes. Achteraf is het mogelijk om nog te blijven plakken en een biertje te drinken.

Waar & Wanneer

Pre Jazz University vindt op woensdag 16 mei 2018 plaats bij de Rabobank in Breda. Er zullen hier parkeerplaatsen en een garderobe tot beschikking zijn.

Adres: Kloosterplein 11, Breda.

Voor & Door Wie

De organisatie, welke bestaat uit studenten, wilde een soort interactieve college tour op de been zetten. Wij willen studenten laten zien waarvoor je nou 4 jaar in de collegebanken zit. De verhalen van ondernemers uit verschillende industrieën dienen om studenten gemotiveerd en enthousiast te maken over waar ze mee bezig zijn.

Tickets / Registreren

Pre Jazz University is geheel gratis. Het is wel vereist om je aan te melden op de registratie pagina.

Registreren

Aanmelden als spreker

Stuur ons gerust een berichtje op Facebook Pre Jazz of bereik ons via het contactformulier. Mocht het dringend zijn? neem dan telefonisch contact op met de huidige voorzitter; Joppe Snijder

+31 6 39 13 55 33

Aanmelden als bedrijf

Het Pre Jazz wordt mogelijk gemaakt door fantastische partners. Wilt u ook partner worden?

Neem contact op

Contact.

Heb je vragen, opmerkingen of wil je misschien samenwerken? Wij staan altijd voor je klaar!
(Mailen kan naar info@prejazz.nl)